ဒါကေတာ့ အေကာင္ မေပါက္ေသးတဲ့ ၾကက္ဥ ၊ ဘဲဥတို႕ကို အစိမ္းစားျခင္းပါတဲ့...။
ဒီအစားအစာေလးက ထူးဆန္းတယ္ဗ်... ႏို႕ေတြကို ေလာက္ေတြတက္တဲ့အထိ ထားၿပီး အဲ့ဒီ ေလာက္ေတြ ကို တူနဲ႕ညွပ္စားၾကပါသတဲ့...၊ ႏို႕ကေန ျဖစ္လာတဲ့ေလာက္ေပါ့..။
ငါးၾကင္းဆီနဲ႕ ငါးၾကင္းျပန္ေၾကာ္သလိုမ်ိဳး ဒီလိုမ်ိဳး တိရစၦာန္ရဲ႕ ခႏၶာကိုယ္ထဲမွာပဲ အထဲက ကလီစာေတြကို ေရေႏြးနဲ႕ ျပဳတ္ျပီး စားတာ ပိုအရသာရွိတယ္ဆိုပဲ...
ဒါကေတာ့ တရုတ္ျပည္က ႏွစ္တစ္ေထာင္ေဆးဘဲဥပါတဲ့..။ ေဆးေတာ့ အေတာ္ၾကီးတယ္ဆိုပဲ..။
သူမ်ားေတြ အသည္းယားတဲ့ပင့္ကူ ဒီလိုေၾကာ္ထားေတာ့လည္း စားခ်င္စဖြယ္ ျဖစ္ေနသလားလို႕
တရုတ္စားပြဲေတြမွာ ၀က္ေခါင္းကေတာ့ မပါမျဖစ္ေပါ့
ဒါကေတာ့ ခါခ်ဥ္ဥလိုမ်ိဳးနဲ႕တူပါတယ္..။ ျမန္မာလူမ်ိဳးေတြလည္း စားေလ့ရွိပါတယ္.။
ရွည္ရွည္ေမ်ာေမ်ာ ျမင္တာနဲ႕ မရႊံပါနဲ႕...။ ေရဘ၀ဲ ပါတဲ့ဗ်ာ..။
တူနာ ငါးမ်က္စိဟင္း ျဖစ္ပါသတဲ့....
လင္းႏို႕ စြတ္ျပဳတ္ပါ။
အသားအပုပ္ကိုမွ ၾကိဳက္ၾကတဲ့ လူေတြလည္း ရွိပါေသးတယ္..။
ဒါကေတာ့ အသည္းယားဖြယ္ အင္းစက္ ေပါင္းစံု ေၾကာ္ေတြေပါ့...။
ေအာင္ထြန္းဦး
No comments:
Post a Comment