
ဟင္းလ်ာကို ေကာင္းေအာင္ ခ်က္တတ္ရုံနဲ႔ မျပီေသးပဲ၊ စားခ်င္စဖြယ္ျဖစ္ေအာင္ ျပင္ဆင္တတ္ဖုိ႔ကလည္း အေရးပါပါတယ္။ ဒါေၾကာင္႔ ဟင္းလ်ာကို ျပင္ဆင္တဲ႔အခါမွာ အလွေဖာ္နည္းေတြထဲက ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ နွင္းဆီပြင္႔ေဖာ္တဲ႔ နည္းကုိ အိမ္မွာ အလြယ္တကူ လုပ္ႏုိင္ဖုိ႔ အဆင္႔ဆင္႔ ျပသသြားမွာပါ။
ျပဳလုပ္နည္း....
၁။ အရင္ဆံုး ခရမ္းခ်ဥ္သီး တစ္လံုးကို ပံုတြင္ ပါသည္႔အတုိင္း ေအာက္နားက အရင္စလွီးပါ။


၂။ ျပီေနာက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပတ္ပတ္လည္ကို ဓားျဖင္႔ ျဖည္းျဖည္းနဲ႔ ညီညီညာညာ ဆံုးသည္အထိ လွီးေပးပါ။



၃။ ျပီေနာက္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးအခြံမ်ားကို ပံုတြင္ပါသည္႔အတုိင္း လိမ္႔သြားေပးပါ။



၄။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးျဖင္႔ ႏွင္းဆီပြင္႔ ပံုေဖာ္လုိ႔ ျပီပါျပီ…

from- wutyeefoodhouse
No comments:
Post a Comment